O Nama

Porodična priča koja traje već 20 godina

Restoran Bevanda uskoro proslavlja 20 godina postojanja na Starom Vračaru. Porodični restoran konoba Bevanda je specijalizovani riblji restoran plodova mora i morskih specijaliteta. Svakodnevno nabavlja školjke, rakove, ribe i mekušce je iz Jadranskog, Joskog i Sredozemnog mora i to iz Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Grčke i Italije. Svežina je ključ uspeha, tako da nam većina namirnica stiže avionima.

Svakodnevno u ponudi ima sveže školjke, rakove, mekušce i dnevni ulov morske ribe. Kao takav, restoran konoba Bevanda pruža gostima svu ponudu specijaliteta od tih svežih plodova mora. Pruža potpuno zadovoljstvo i za najprobirljivije i najzahtevnije goste, u ambijentu koji podseća na Mediteran i koji vas navodi da se u potpunosti opustite i prepustite čarima mediteranske kuhinje i isto tako mediteranskim vinima i dobrom uslugom.

O kvalitetu govore mnogi poznati gosti, među kojima su poznate javne ličnosti iz sveta biznisa, kulture, sporta, politike, te mnogi svetski zvaničnici i diplomate koji su probali naše specijalitete, koje priprema porodica Simić sa svojim osobljem. Nosioci smo prestižne nagrade za ugostiteljstvo u Evropi, Zlatni Bik, za ekskluzivitet za kalendarsku 2009. godinu.

Restoran Bevanda, 2018 - 2019