• hobotnice
  • sabljarka
  • corba

Specijalitet restorana

jela

Hobotnica

Predjela

predjela

Jela

jela

Vina

vina

Riblji restoran Bevanda

Dragi prijatelji,

Sa zadovoljstvom Vas obavestavamo da uskoro proslavljamo 20 godina postojanja porodičnog restorana konobe Bevanda, koja se nalazi na Požarevačka 51 na Starom Vračaru. Porodični restoran konoba Bevanda je specijalizovani riblji restoran plodova mora i morskih specijaliteta. Svakodnevna nabavljamo školjke, rakove, ribe i mekušce je iz jadranskog, joskog i sredozemnog mora i to iz Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Grčke i Italije. Svežina je ključ uspeha, tako da nam većina namirnica stiže avionima.

Svakodnevno na ponudi imamo sveže školjke, rakove, mekušce i dnevni ulov morske ribe. Kao takav restoran konoba Bevanda pruža našim gostima svu ponudu specijaliteta od tih svežih plodova mora. Pružamo potpuno zadovoljstvo i za najprobirljivije i najzahtevnije goste, u Ambijentu koji podseća na Mediteran i koji vas navodi da se u potpunosti opustite i prepustite čarima mediteranske kuhinje i isto tako mediteranskim vinima i dobrom uslugom.

O kvalitetu svedoči činjenica da smo sa Vama poslednjih 20 godina. O kvalitetu takođe govore i mnogobrojni poznati gosti, među kojima su poznate javne ličnosti iz sveta biznisa, kulture, sporta, politike, te mnogi svetski zvaničnici i diplomate koi su probali su naše specijalitete koje priprema porodica Simić sa svojim personalom. Nosioci smo prestižne nagrade za ugostiteljstvo u Evropi, Zlatni Bik za ekskluzivitet za kalendarsku 2009 godinu.

Neka od jela iz naše svakodnevne ponude možete pogledati na sledećim slikama (slike su autentične).

 

Gde se nalazimo